Saturday, February 28, 2009

PERJALANAN SEMALAM..POYO...

semalam aku kuar dengan b..hee da lama tak kuar sama2..rindu gile..

macam biasa la..aku always late..janji 1130..tapi sampai 12 lebih..

hee sorry ya sayang..bwerrk..

sampai2 je..b pegi beli ticket wayang..semalam banyak movie da full

huhu..ingat nak tengok cerita upin dan ipin but..penuh siot...

sampai petang...huhu at last..kitorank tgk cerita seven pound..

first2 bila..tengok cerita nie tak paham taw..blur..aku tanya b

dia pown sama je dengan kau..haha

last sekali baru paham..hehe...cerita dia kira ada romantic tapi

giler sedeh..aku menangis gak tengok..tapi tak banyak..

takut make up cair..hahah gedik tol..hee tak de ar ...

afta tengok movie..ktorank pergi KLCC..jalan kaki jer..

dari TS..pergi sungei wang..pastu pergi pavi..then bru sampai kLCC..

sampai jer...terus pergi food court..nak beli air..

konon nye..haus..tapi memang pown..

tapi b pegi beli ABC..dua...hehe sedap la jugak..tapi tak abes..huhu

bazir tol la sayang...tahu beli satu jer..

lain kali..jangan beli lagi...!!!!paham...

hehe pastu kitorank continue la..jalan2 keliling KLCC tu..

coz dah tak de idea nak pergi mana...selalu nya macam tulah..

haha dah lama2 tu...balik..naik LRT b turun at masjid jamek..

aku turun jelatek..tapi b hantar aku sampai jelatek..

hehe macam biasa la..sweet sangat lol..thanks a lot ya sayang..



Wednesday, February 25, 2009

TIADA TITLE

kadang2 rase dalam hidup ni tak fair sangat

orang2 di sekeliling kita masing nak tikam kita dari belakang

termasuk orang yang terdekat dengan kita..hai manusia2

sebagai wanita, girl,perempuan...

if kita sayang seseorang tu kan..

macam2 yang kita buat tok dorank..macam bagi hadiah la..etc..etc..

but sebaliknya lak dorank yang disayangi tu..

tak reti hargai langsung..tak nampak! buta..

aku suggestkan la..baik tak payah sayang orang la..

buang masa..nampak terhegeh2 kat orang..

asyik2 kita je yang ingat orang..sibuk2 hal dorank..

tapi dorang tak nampak..dan tak pikir apa yang kita rasa..

apa guna orang yang disayangi tu..tak ambil peduli langsung..

sibuk dengan hal sendiri je..

yela..hidup sendiri lagi penting kan..bagus fikiran ko wahai manusia..

ko boleh buat macam tu..aku pun boleh laa..

aku kalau nak buat boleh je..tapi..pasal aku pikir perasaan ko..

aku nak jaga hati kau..aku sayang ko..

tapi ko dah wat hal dengan aku..tak pe..

aku sabar..tapi sekarang ni aku da malas dengan ko..

ko message aku message..tapi kalau sebaliknya..suka hati ko laa..

aku da penat..da fed up dengan ko..

aku ni apelah sangat..ko da ada kawan baik ko kan..

yang selalu ada dengan ko..selalu tolong ko kan...ko pegi ar dekat dia

jangan cari aku dah..ko ada masalah ko nye pasal la..




Tuesday, February 24, 2009

HOHO BERBALOI..

today merupakan sports day MGSKL..di stadium bola sepak cheras..

semua pelajar mgskl mengambil bahagian..hehe

tak de duduk2 melenggang je..

hehe aku lak wakil kadet polis..dalam hari sukan tu..

ni nak cerita la..

start dari awal2 tahun..everyday kitorank ahli kadet ade

latihan kawad..coz tahun ni macam sial sikit sekolah aku..

hari sukan bapak cepat..tapi tak kesah la..

da abes pown..

ok2 sambung balik..hee hari2 ada latihan kawad..

dari 1.30 sampai ler pukul 5 petang..

memang habis-habisan aku kerjakan budak2 kadet aku..

aku maki2, aku mara2..hehe memang nampak gila kuasa ar..

tapi sebenarnya bukan niat aku..

ni semua tok kebaikan kan budak2 kadet aku..

dulu time aku at kebangsaan pun sama gak..lagi teruk kowt..

macam anjing sial..

tapi aku sabar jer..

akhirnye..semua hasil usaha aku berbaloi..

semua penat lelah aku hilang sekelip mata je tw..

so kepada dak2 kadet polis..cik naz mintak maaf yer.

ni semua tok korank..cik naz bukan suke suki nak mara2..

cuma cik naz nak terbaik tok korank..and of coz la aku nak menang ngok!!

haha hari ni aku bangga gila la...akhirnya kadet polis dapat johan kawad..

hohoho gila la..memang tadi aku jerit macam nak mampos..

seronok sangat seh..ahhah

Sunday, February 22, 2009

CARTOON

TOM AND JERRY SHIN CHAN

DORAEMON

kartun..bila sebut je..mesti automatic OTAK korank pikir
kebudak-budakan..dan tak sesuai dengan umur dewasa macam korank2 tu.
tapi hakikatnya korank salah..siapa kata kartun just untuk budak2..
orang tua2 pun boleh tengok juga..
secara jujur nya..aku mengaku aku memang tengok kartun..
kira layan ar semua kartun yang ada..
sebab aku ada adik..hehe kira ada geng la..kadang2 terpaksa tengok gak..hee
actually korang2 semua tak payah malu nak mengaku yang korank tu
masih meminati dan mengikuti cerita2 kartun yang ada..
biasa la..kalau asyik tengok cerita yang mengikuti umur korank..
pun bosan jugak..and poyo la!!! lagipun tengok kartun tak salah..
plus boleh kurang stress korank at rumah..cerita kartun ni
ringan jer..senang nak paham..dan tidak terlalu over..
contoh nya macam cerita doraemon,shin chan
dan tom and jerry..yang masih aku ikuti
dari zaman aku budak2 dulu sampai la sekarang
heheh mak aku pun kadang2 tu join jugak..
so tak kesah la..korank nak kata apa janji aku happy..
HIDUP CERITA KARTUN!!!!

Saturday, February 21, 2009

MACAM MANA ORANG MENILAI KITA??

hee da lama tak post blog sebab busy nak hari sukan..

lagipun minggu ni pun baru je abis exam..

so macam idea tu kejap2 ada kejap2 tak ada..hee sengal tol..

okey2 tadi aku duduk termenung sorang sambil belek2 majalah..

and terpikir la..sebenarnya orang2 at luar sana termasuk kawan2

kita menilai kita dari segi apa ..macam mana semua termasuk kita sendiri..

pun menilai gak orang tu..hehe

ada certain budak2 dekat sekolah aku tu dorang pilih kawan yang

macam lawa2, pandai dress up, and agak macam sifat lemah lembut

lah konon..tok jadi kawan dorank..ni kira geng la..

selebihnya bukan dorang tak nak kawan cuma..tak berapa lah..

tak da standard la kata kan..mungkin..

and ada pulak orang yang pilih kawan yang macam dari

golongan dorank sendiri..means kalau orang pandai geng pandai je

if orang yg sederhana or biasa just kawan kelompok tu jugak

macam tak fair kan tapi tulah lumrah manusia..

kalu macam aku kadang2 tu memilih jugak nak berkawan..

bukan kata aku ni perfect nak demand2..tapi

untuk kebaikan..ingat kawan yang baik..baik lah kita

kawan yang jahat..jahat lah kita

tapi kawan yang baik tu lah kadang2 tu lagi dua kali ganda jahat

dari kawan kawan yang kita anggap jahat tu..

hee paham kan..???hahaha

so nak kawan boleh tapi if kawan orang baik je..

pun tak boleh jugak..

abes sape nak kawan dengan orang jahat ngok..

lagipun tak kesah lah kawan kita tu baik ke jahat..sama je..

dua2 penting..masing2 ada kepentingan masing2..

tak nak plain je..mesti ada corak..

so pikir2 kan lah nak kawan dengan sapa..

orang nya macam mana semua okey..






Thursday, February 19, 2009

AKU PALING TAK SUKE


HEe agak sekian lama tidak mengepos blog ni..

biasa lah..sibuk dengan hal2 sekolah..



membebankan otak aku and lagi menyusahkan je..
hee nak cita..aku ni nie orang yang agak suka simpan dalam hati..
dan paling pantang kalau orang buat hal ngan aku..
INI PALING AKU TAK SUKA..
  • 1.orang yang tak nak dengar cakap aku..
  • 2.orang yang berlagak pandai..
  • 3.orang yang sombong dan bangga diri tu sangat..
  • 4.orang yang suka menunjuk2 harta2 mereka..
  • 5.orang yang suka tipu2.
  • 6.orang yang suka merampas hak orang lain..
  • 7.orang yang menggedik2 tak tentu pasal..
  • 8.orang yang berlagak baik dengan kita..
  • 9.orang yang curang..
  • 10.orang yang berlagak alim..
  • 11.orang yang hipokrit..
  • 12.orang yang suka buat sial dengan aku..
  • 13.orang yang suka buat muka macam anjing..
  • 14.orang yang melukakan hati aku..
  • 15.dan banyak lagi..kang tak masa nak baca..hahah
so harap2 korank jangan lah tergolong dalam kalangan orang2 yang
aku listkan ini..and aku tahu aku pown aku ade tergolong di
kalangan orang2 yang aku listkan itu..standard la manusia mana
sempurna..cuma aku boleh berubah
membetulkan diri aku sendiri..
masing2 tegur masing la kan..
benda baik aku ikowt..
benda buruk kirim salam ar nak ikowt..NGOK

Monday, February 16, 2009

KESEDARAN

aku hari ni tengah blur nak post pasal apa..

kepala aku semakin lama semakin JAM n makin ketat nak pikir..

hal hidup, hal sekolah, and etc etc..

kadang2 aku terpikir2 dan terngiang2 di kotak fikiran..

kenapa lah aku terpaksa hadapi masalah yang cukup beban dalam

hidup aku..rasa macam da penat sangat..

kadang2 tu datang perasaan jahat..

dalam hati berkata..kenapa lah tuhan tu tak adil.

astaga ..da terpesong fikiran aku..

mujur la ada sahabat dan orang tersayang yang menyedarkan aku..

mungkin inilah ujian dalam hidup aku..

aku tahu aku bukan orang baik2..

agaknya mungkin sudah lama aku hilang dari jalan yang lurus..

yA ALLAH..baru aku sedar..tapi aku nak berubah

secara drastik aku xmampu..

tak ada sapa nak guide aku..

kadang2 terfikir gak macam mana aku nak berubah..

tak reti aku..nak tunggu hati terbuka..harapan la..sampai bila..

niat tu memang ada..tapi susah sangat nak buat..

kenapa hah...aduhai..

mungkin SETAN sekeliling dalam badan pun ada kowt..

aku terus lemah..

contoh sekeliling banyak..

sekarang ni ada dua jalan..ko nak jalan lurus atau sebaliknya..

fikirkan2 la..

hai nazz2!!!!







Sunday, February 15, 2009

FUNNY STORY

CINTA ITU BUTA

Once there was a blind boy. He fall in love with a girl.One day girl asked him ..."

Will you mArry me?"He said ..." Yes i will, but when i shall be able to see you."After

some days someone donated him eyes. He was very happy to see his love. But when

he saw that girl was also blind. He refuse to mArry her.Before leaving,the girl

said ..." As you wish my dear But i want to say only one thing. Please Take Care Of My Eyes"


SECOND STORY
CINTA ITU MURAH KE
A store that sells husbands has just opened where a woman may go to choose a

husband from among many men…The store is composed of 6 floors, and the men

increase in positive attributes as the shopper ascends the flights.There is,

however, a catch. As you open the door to any floor you may choose a man from

that floor, but if you go up a floor, you cannot go back down except to exit the

building.So a woman goes to the shopping center to find a husband.On the first

floor the sign on the door reads:Floor 1 - These men have jobs.The woman reads

the sign and says to herself, "Well, that's better than my last boyfriend, but I

wonder what's further up?"So up she goes.The second floor sign reads:Floor 2 -

These men have jobs and love kids.The woman remarks to herself, "That's great,

but I wonder what's further up?" And up she goes again.The third floor sign

reads:Floor 3 - These men have jobs, love kids and are extremely good

looking."Hmmm, better" she says. "But I wonder what's upstairs?"The fourth floor

sign reads:Floor 4 - These men have jobs, love kids, are extremely good looking

and help with the housework."Wow!" exclaims the woman, "very tempting. BUT,

there must be more further up!" And again she heads up another flight.The fifth

floor sign reads:Floor 5 - These men have jobs, love kids, are extremely good

looking, help with the housework and have a strong romantic streak."Oh, mercy

me! But just think… what must be awaiting me further on?" So up to the sixth floor

she goes.The sixth floor sign reads:Floor 6 - You are visitor 3,456,789,012 to this

floor.There are no men on this floor. This floor exists solely as proof that women

are impossible to please.Thank you for shopping at The Husband Store and have a nice day.

Friday, February 13, 2009

TABIAT BUDAK KELAS AKU WAKTU EXAM

start semalam adalah first exam kitorank..

hee aku time buat paper BM leh lak terpikir nak apa dekat blog..

so aku pilih title nie..BUNYI macam best sikit kowt..

dah setahun aku dalam kelas akaun..macam2 perangai ada

dalam kelas aku..dari yang paling senyap sampai ler yang

paling bising..hee stardard ar dak 5T yang paling gempak..haha

bangga siot!!!

ok2 la xnk cite panjang..

TIME SEMASA EXAM DAN SELEPAS ABES BUAT EXAM

1.tido..haa ni memang paling famous ar dalam kelas aku

aku selalu gak buat..

2.termenung tgk luar kelas..haa ni konon nya berpikir ar..

3.garu kepala..aku pun tak paham tabiat apa ni..

tapi aku pun selalu buat..konon nya leh dapat jawapan la..

4.bahasa isyarat..haa nie pun famous macam tido gak..

bahasa isyarat ni semua orang tahu..hehe contoh bahasa isyarat

''weyh ko buat soklan bape'' and etc etc

ni aku selalu buat dengan ZAMIRA..

5.pandang kiri kanan..nie merupakan teknik nak tanya jawapan

orang sebelah..and sure dapat nya..hahah

partner aku yang selalu buat NATASHA LAU..

6.conteng kertas soklan sendiri..haha ni fav aku gak..

terutama bila da bosan sangat..mulalah..conteng nama orang..

lukis2...haa ni yang selalu buat ANIS ATHIRAH R..

7.tengok cikgu berjalan ke hulu ke hilir..ni sebenarnya nak elak

daripada mengantuk.. tapi bila pengetua lalu..

gerenti semua tak jadi mengantuk..fresh je..haah hipokrit

betol do..konon ya kecut ar..

last sekali..maen susun2 pen..tu if aku da bosan sangat2..

aku mula la buat bangunan pen..hee

pape pn..budak kelas 5T ni memang best2 belaka..

kitorank memang sehati sejiwa ler aku rase..

nak tahu kenapa...haa kitorank if malas dalam satu subject tu..

satu kelas tak buat kerja sekolah .. yang cikgu bagi..

nak harap dua tiga ekor tak dapet den nak menolong..haa

subject yang selalu kitorank buat..

BAHASA MELAYU..hee jahat kan kitorank..

tak pelah nanti hujung tahun mintak maaf dekat cikgu ..

sian betol aku tengok PUAN MARIANI TU..



Thursday, February 12, 2009

follower ku..

THANKS SANGAT2 TAW..SAYANG KAMO ORANG..HEEE

KEPADA YANG BERKENAAN

aku sebenarnya tak suka nak cari gado dengan orang..

tapi bila diam, sabar..orang ingat kita ni bodoh..

tak da perasaan..

aku bukannya orang yang suka buat tuduhan melulu..

tapi bila aku dah nampak..

aku rasa da tiba masanya aku bersuara..

kepada perempuan yang tidak tahu malu..

WEYH AKU XSKE LA KO COMMENT2 NGN BF AKU

...XMALU KE..AKU XPERNAH PN COMMENT NGN BF KO..

XKACAU POWN..COMMENT PIC PN XPERNAH..

SEDAR CKIT..CUBE KALAU AKU MAEN2 COMMENT2 NGN BF KO

..APA KO RASE..

BIAR AR KO NK KATE AKU CEMBURU KE APE KE..

KO SAPE!! AKU NYE BF..

AKU NYE SKE AR..

KO NIE MMG SIAL LA..

btw KO NIE DA ADDICTED sgt DKT BF ORG KA..

SUME BF ORG KO NK SAPU..

TAPI KENA AR NGN MUKA KO MCM PENYAPU..HAAHHAH

WEYH KO INGT KO CUN SGT AR TU..BLAH LA..

NYONYA JUAL BIHUN LAGI LAWA TW..

LAST..KALAU NK GODA BF ORG SGT..PEGI JD PELACUR DKT

CHOW KIT..HAA TU SESUAI TOK KO..BETOL..XCAYE

CUBE BALIK UMAH PG TNYE MAK KO YEH..


CIRI2 PEREMPUAN SIAL YANG AKU MAKSUD ITU IALAH..

1.ERM budak 2 sangat bangga2 kn..tuuuuttt mcm bgus

2.dia kalau at sekolah cover line jer..paham2 la maksud aku tu..

3.muka dia mmg tak tahu malu..semestinya

4.dia ingat waktu kem tuuutt..dia hot la..

5.malas nk hurai kan byk2..LU PIKIR LA SENDIRI

HARAP KEPADA PEREMPUAN INI..

SILA SEDAR KAN DIRI ANDA TUH..

HAK ORANG TIDAK BAIK JIKA DIRAMPAS..

NANTI SUATU HARI ANDA JUGA AKAN KENA..SEBIJIK

MACAM SAYA KENA NANTI..

BETOL TAK KAWAN2 KUH..

....TUJUAN POST BENDA INI
ADALAH ARAHAN DARI KAWAN BAIK

Wednesday, February 11, 2009

HANTU BOLEH PERCAYA KE TIDAK




huu cakap pasal hantu..comfirm semua orang takot n kecut nye la..


tapi kadang2 tu pikir gak..hantu ni betul ke wujud ataupun tidak..


aku pun tak pasti..mungkin korank rasa hantu tu wujud..


bila korank mula berimaginasi..betol x..tambah2 pulak bila korank


lepas tengok cerita hantu..hee bukan cakap korank aku sama gak..


sebenarnya maybe hantu tu wujud..aku pun rasa2 gak ada..


sebab dekat rumah aku ni macam penah nampak..tapi tak sure la..


betol ke tidak..pape pun buat bodo je..baca pape yang patut k..


nak kata aku ni berani sangat kirim salam laa..


dulu aku ni penakut nak mampus..nak pergi mandi pun kena suruh sape2


tunggu depan bilik air..nak tido pun tak tutup lampu..


semua kasi bukak.hahah melambung bil elektrik rumah aku.haha


tak pelah..janji aku senang..DAN rase selamat..


sekarang ni aku dah kurang takot sikit..yang pasal mandi tu..dah


tak de da...tapi yang tido sampai skrg masih lagi heehhe..tu tak leh ubah laa..


melainkan aku tertido and lampu tu memang da tertutup..haa tu ok..


pape pun..pikir laa sendiri sama ada benda ni betul ke tidak..


ingat tu semua mahluk ciptaan ilahi..dorank pun nak hidup..


janji korank jangan kacau dorank..sudah ler..


ok la..jangan biarkan hidup anda di selubungi MISTERI..




Monday, February 9, 2009

HEE

SUSHI DOG

tadi bace blog kak bell..pastu terjumpe bnda nie..eee aku rasa nk muntah


sangat2..dah la aku ni suka makan sushi..


n sangat2..gler dekat sushi..


tapi bila da tengak pic ni..harapan jelah kowt nak makan sushi lagi..


bwerkk..yang tak tahan tu..sushi dog..berbulu lagi...huahuaaaaaaaaa


gelinya..kesiannye..SIAL punya manusia yang sanggup wat macam ni..


KAWAN N TEMAN

hee tajuk die ringkas je tp nie laa yang korank perlu dalam hidup korang..

kalau tak ada kwan tak tahu laa..huu

aku actually post pasal kawan ni sebab..post ni dituju kan khas untuk kawan2

yang banyak tolong aku ..masa aku susah..

aku sangat2 berterima kasih..n aku tak dapat nak balas budi korank..

begitu juga kepada orang yang aku sayangi..pun selalu tolong aku..

dia selalu ada aku time aku susah n time sangat2 perlu kan orang untuk

mendengar masalah aku..thanks a lot...

kepada yang kawan2 dan K.A terima kasih sekali lagi..

aku tak akan lupa kan korank sampai bila2..

n semoga ALLAH sahaja yang dapat balas budi korank..amin

p/s:i love you all..

Sunday, February 8, 2009

NOTHING WHEE

SAJE EDIT BORING..OK KE..

Saturday, February 7, 2009

RINDU MY BABY BOO..KA

RINDU DIA SANGAT2..
-XDE MOOD-
MARAH DIRI SENDIRI

Thursday, February 5, 2009

HADIAH..

tadi waktu dalam bus aku tengok ade girl ni..dia berdua dengan kawan dia

sibuk cerita pasal hadiah..hee nak tahu hadiah tok apa?n tok siapa?

eyh mesti la tok BF dorank lorh..haha 4 valentine..

bagi aku la yeh..

nie ikut sumber2 maklumat la hadiah yang kira agk bijak nak bagi

dekat couple korank .. ada macam2 tw ..

ni idea dia ..

korank bagi la dekat couple korank something yang boleh dia tgk or guna

hari2..contohnya WALLET..haa ni benda wajib n penting kan..so bila

korank bagi dekat couple korank comfirm..dia akan ingat korank selalu..

kedua..korank boleh juga bagi something yang berguna tok couple korank..

especially 4 boy korank..dorank ni mostly memang kalau hujan comfirm redah je

..so apa kata korank beli kan PAYUNG..hee bunyi dia mcm kelakar but seriously

it works if korank try..betol tak!!!

ketiga..if korank tak ada bajet..ni kira macam sengket or kering an..

apa kata korank buat satu KAD OR DRAWING maybe..for couple korank tu..

yang ni..memang comfirm couple korank akan sayang korank lebih ar..haha

because kad or drawing yang korank buat tu original dari hati korank kan..

kalau boleh tulis la words yang best2 ..ikut kreativiti masing2..

simple pun tak apa..janji ikhlas..

keempat..if korank da xda idea..korank beli apa2 yang korank rasa nak beli..

ikut hati korank..tapi aku rasa la..kalau macam bagi bunga ke chocolate tu...

biasa sangat sebab dah banyak kan orang buat macam 2..try something yang lain..

hee..tapi tak salah erkk kalau korank nak beli taw bunga n chocolate tu..







Wednesday, February 4, 2009

BULAN MENGUNDANG SAKIT!!

bila bulan february start..aku rasa semua student dekat MGSKL.TENSION SEh!!!

nak tahu kenapa???heh this year macam bangang jer takwin sekolah..

nie untuk nash la ye...

EXAM intenvensi...bermula pada 13/2/09...SUKANTARA bermula pada 11/2/09 hingga 17/2/09..

INTERACT PROGRAM iaitu KEMPEN GO GREEN..bermula pada 7/2/09-13/2/09

PERMILIHAN KOR KADET POLIS..11/2/09..HARI SUKAN SEKOLAH..24/2/09..

belum tambah homework lagi..project2 yang cikgu bagi..

suruh cari itu lah..ini lah..siot ar..

Huhu bulan nie stress sangat2..macam2 nak buat..

study pown da tak cukup masa..kadang2 aku tak paham dengan cikgu2

dekat sekolah aku ni..suruh buat itu ini..tapi tak nak tolong..

tahu nak mara je..tak paham masalah orang langsung..heee aku benci ar..

menyampah pegi sekolah..pening tau tak..

bila pegi sekolah..rasa macam tak semangat jer..

kalau boleh nak jer lari dari sekolah tau..heheh tapi apa kan daya

duduk rumah pown boring..n nanti aku yang rugi..

pastu cikgu membebel agi..huhu naseb2!!!!

Sunday, February 1, 2009

teringaT KAWAN kecik besar....

waktu aku sekolah rendah DULU..aku ni kurang peka sikit pasal best friend ke

or apa2 friend la yang sewaktu dengannya..heheh

sebab apa??sebab aku skolah rendah..sekolah campur lor.. sume rapat

tak kira lelaki ke perempuan ke..sama jer..lagipn time ni

time bodoh2 jer..hahah..

tapi kan time darjah ENAM ni..adalah aku admire satu bdk ni..hahah

agknya..bru tersedar kowt!! hee..tapi dia tu slalu gadoh ngn aku tw..siot je..

muka jer..cute..tapi perangai mcm JIN BANGANG JER...

kitorank kalau gado..slalu main penumbuk n penampar jer..

tapi waktu rehat ar..kalau gadoh besar..main baling AIS..

fuh ada sekali tu gado besar ar..dia baling AIS TU DKT MATA AKU BELAH KIRI!!

WEYH AKU INGAT LAGI TW!!!bapak sakit sial.. mengalir gak air mata..

tapi aku balas blik AR..aku ketuk kepala dia ngn ais batu besar..hahah

lebam kepala otak KO..haha PADAN MUKA KO SETAN...

tapi..waktu ambil result UPSR TU..kitorank da baik blik..masing2 mintak maaf..

mungkin time tu kitorank sedar..gado pon xdpt apa kan..tapi ni lah

kenangan yang masih segar dalam ingatan aku..smpai sekarang ni...

huhu..rindu gak rasanya..waktu zaman dak sekolah rendah dulu...

wah kan best kalau boleh patah balik time zaman dulu2..

HEH!! mesti korank terpikir kan apa dah jadi gn budak GILA tu..haha

kalau ko tanya aku..aku jawab..XTAW LA NGOK!!!...





SORRY TAK SEMPAT

HEHE AKU NK TGK CARTOON LA...LAGIPOWN XDE MOOD ARINI..PENAT!!!